RTL Boulevard: Nikkie Plessen ziet veranderingen in modewereld door corona

RTL Boulevard: Nikkie Plessen ziet veranderingen in modewereld door corona

<em>RTL Boulevard</em>: Nikkie Plessen ziet veranderingen in modewereld door corona Ook de modewereld ondergaat enorme veranderingen door de uitbraak van het coronavirus. Het lijkt erop dat het nooit meer zal worden zoals het was: duizenden mensen die van de ene naar de andere Fashion Week gevlogen worden, met volgepakte zalen. Nikkie Plessen legt uit wat het Rewiring Fashion-akkoord inhoudt, waarmee designers proberen pas op de plaats te maken. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: Nikkie Plessen schaamt zich voor oude TMF-beelden Bekijk deze video » Nikkie Plessen over populaire vloggende kinderen: ''De regelgeving is grijs gebied'' Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Nikkie Plessen ziet veranderingen in modewereld door corona

Ook de modewereld ondergaat enorme veranderingen door de uitbraak van het coronavirus. Het lijkt erop dat het nooit meer zal worden zoals het was: duizenden mensen die van de ene naar de andere Fashion Week gevlogen worden, met volgepakte zalen. Nikkie Plessen legt uit wat het Rewiring Fashion-akkoord inhoudt, waarmee designers proberen pas op de plaats te maken.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Nikkie Plessen ziet veranderingen in modewereld door corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV