Nieuwe liefde voor zangeres Famke Louise: "Ik ben aan het daten"

Nieuwe liefde voor zangeres Famke Louise: "Ik ben aan het daten"

Famke Louise is weer aan het daten geslagen. Na haar verbroken relatie met Ronnie Flex lijkt de artieste de liefde weer te hebben gevonden. Dat is wat ze aan RTL Boulevard laat weten.

"Nog niet heel serieus"
“Ik ben wel met iemand aan het daten. Maar het is nog niet heel serieus”, zegt ze tegen RTL Boulevard. Wie de geluksvogel is, is nog niet bekend. Famke wil dat namelijk nog niet met de wereld delen. Famke is alweer meer dan een jaar single, na haar relatie met Ronnie Flex. In 2018 maakte de zangeres nog muziek met Ronnie, die nu een relatie heeft met de dochter van Ronald de Boer, Demi de Boer.

Bekijk de Shownieuws-video hieronder met de videoclip met Famke en ex Ronnie.

Nieuwe liefde voor zangeres <em>Famke Louise</em>: &quot;Ik ben aan het daten&quot; Famke Louise is weer aan het daten geslagen. Na haar verbroken relatie met Ronnie Flex lijkt de artieste de liefde weer te hebben gevonden. Dat is wat ze aan RTL Boulevard laat weten. "Nog niet heel serieus"“Ik ben wel met iemand aan het daten. Maar het is nog niet heel serieus”, zegt ze tegen RTL Boulevard. Wie de geluksvogel is, is nog niet bekend. Famke wil dat namelijk nog niet met de wereld delen. Famke is alweer meer dan een jaar single, na haar relatie met Ronnie Flex. In 2018 maakte de zangeres nog muziek met Ronnie, die nu een relatie heeft met de dochter van Ronald de Boer, Demi de Boer. Bekijk de Shownieuws-video hieronder met de videoclip met Famke en ex Ronnie.
Entertainment :
Nieuwe liefde voor zangeres Famke Louise: "Ik ben aan het daten"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe liefde voor zangeres Famke Louise: "Ik ben aan het daten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV