Video: Dodental coronavirus in Brazilië loopt snel op: 'Mensen letten niet op'

Video: Dodental coronavirus in Brazilië loopt snel op: 'Mensen letten niet op'

Video: Dodental coronavirus in <em>Brazilië</em> loopt snel op: 'Mensen letten niet op' Het coronavirus grijpt ontzettend snel om zich heen in Brazilië. Het dodental in het land loopt de laatste weken erg hoog op. Jair Bolsonaro, de president van Brazilië krijgt veel kritiek op zijn coronabeleid. Claudio woont in het land en verloor zijn 22-jarige dochter. "Ze was niet alleen mijn dochter, maar ook mijn maantje", vertelt hij aaan AD Nieuws. Bekijk de hele video van AD Nieuws over het coronavirus in Brazilië hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Video: Prins William belt met goed doel om mensen met amputaties te steunen Bekijk deze video » Video: Wielrenster Anna van der Breggen laat work-out zien op zolderkamer Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Dodental coronavirus in Brazilië loopt snel op: 'Mensen letten niet op'

Het coronavirus grijpt ontzettend snel om zich heen in Brazilië. Het dodental in het land loopt de laatste weken erg hoog op. Jair Bolsonaro, de president van Brazilië krijgt veel kritiek op zijn coronabeleid. Claudio woont in het land en verloor zijn 22-jarige dochter. "Ze was niet alleen mijn dochter, maar ook mijn maantje", vertelt hij aaan AD Nieuws.

Bekijk de hele video van AD Nieuws over het coronavirus in Brazilië hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dodental coronavirus in Brazilië loopt snel op: 'Mensen letten niet op' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV