Dave Roelvink opgelucht na MRI-scan: ‘Botox kan zenuwtrekken oplossen’ (video)

Dave Roelvink opgelucht na MRI-scan: ‘Botox kan zenuwtrekken oplossen’ (video)

Bekijk hier beelden die Dave Roelvink deelde van zijn hangende gezicht.

Dave Roelvink heeft al enige tijd last van zenuwtrekken, waarbij ineens zijn mond gaat hangen en zijn gezicht strak staat. De realityster heeft een MRI-scan laten maken en is opgelucht door de uitslag.

Roelvink heeft niet iets heel ernstigs
Roelvink vond het ‘helemaal verschrikkelijk’ om door de MRI-scan te gaan. Hij kreeg ook meteen de uitslag. “Er is niet iets heel ernstigs aan de hand. Waarschijnlijk gewoon een probleempje hier lokaal. Dat kan ik met botox gaan behandelen ofzo. Botox ontspant je spier.
Dus ik ben opgelucht, geen rare dingen.”

Bekijk het verhaal van Dave Roelvink in de video van Shownieuws hieronder.

<em>Dave Roelvink</em> opgelucht na MRI-scan: ‘Botox kan zenuwtrekken oplossen’ (video) Bekijk hier beelden die Dave Roelvink deelde van zijn hangende gezicht. Dave Roelvink heeft al enige tijd last van zenuwtrekken, waarbij ineens zijn mond gaat hangen en zijn gezicht strak staat. De realityster heeft een MRI-scan laten maken en is opgelucht door de uitslag. Roelvink heeft niet iets heel ernstigsRoelvink vond het ‘helemaal verschrikkelijk’ om door de MRI-scan te gaan. Hij kreeg ook meteen de uitslag. “Er is niet iets heel ernstigs aan de hand. Waarschijnlijk gewoon een probleempje hier lokaal. Dat kan ik met botox gaan behandelen ofzo. Botox ontspant je spier.Dus ik ben opgelucht, geen rare dingen.” Bekijk het verhaal van Dave Roelvink in de video van Shownieuws hieronder. Dave Roelvink geeft weer update over hangend gezicht: ‘Komt door stress of allergie’ Bekijk deze video » Geschrokken Dave Roelvink reageert op hangend gezicht: "Ik dacht aan beroerte" Bekijk deze video »
Entertainment :
Dave Roelvink opgelucht na MRI-scan: ‘Botox kan zenuwtrekken oplossen’ (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink opgelucht na MRI-scan: ‘Botox kan zenuwtrekken oplossen’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV