Video: Scheidsrechter Kevin Blom deelt kaarten uit aan mensen die geen afstand houden

Video: Scheidsrechter Kevin Blom deelt kaarten uit aan mensen die geen afstand houden

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat de coronaregel nu is dat je 1,5 meter afstand van elkaar moet houden. Maar in de praktijk houdt lang niet iedereen zich hieraan, dus scheidsrechter Kevin Blom vond het hoog tijd om actie te ondernemen.

Wie krijg een rode kaart van Kevin Blom?
Blom heeft de handen ineengeslagen met het Rode Kruis en is de straat op gegaan. In Den Haag blijkt niet iedereen 1,5 meter afstand te houden in een drukke winkelstraat, en zij kunnen dan ook een gele of een rode kaart verwachten van de scheidsrechter. Maar het is niet alleen maar straf dat ze krijgen, als er goed afstand wordt gehouden deelt Blom ook complimenten uit.

Bekijk de ludieke video van het Rode Kruis met Kevin Blom hieronder.

Video: <em>Scheidsrechter Kevin Blom</em> deelt kaarten uit aan mensen die geen afstand houden Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat de coronaregel nu is dat je 1,5 meter afstand van elkaar moet houden. Maar in de praktijk houdt lang niet iedereen zich hieraan, dus scheidsrechter Kevin Blom vond het hoog tijd om actie te ondernemen. Wie krijg een rode kaart van Kevin Blom?Blom heeft de handen ineengeslagen met het Rode Kruis en is de straat op gegaan. In Den Haag blijkt niet iedereen 1,5 meter afstand te houden in een drukke winkelstraat, en zij kunnen dan ook een gele of een rode kaart verwachten van de scheidsrechter. Maar het is niet alleen maar straf dat ze krijgen, als er goed afstand wordt gehouden deelt Blom ook complimenten uit. Bekijk de ludieke video van het Rode Kruis met Kevin Blom hieronder. Hemelvaart drukte ondanks coronaregels: "Wie geen afstand houdt, word bekeurd" Bekijk deze video » ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen Bekijk deze video »

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Scheidsrechter Kevin Blom deelt kaarten uit aan mensen die geen afstand houden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen