Zien: Waylon zingt samen met Jeroen van der Boom Wat is Dan Liefde van André Hazes

Zien: Waylon zingt samen met Jeroen van der Boom Wat is Dan Liefde van André Hazes

Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met zanger Waylon. Je kunt de hele uitzending van zaterdag 23 mei terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom ontvangt in zijn nieuwe programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. Waylon is de allereerste gast van het nieuwe programma en zingt samen met Jeroen het nummer 'Wat Is Dan Liefde' van André Hazes.

Bekijk het hele fragment in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van Waylon terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Waylon zingt samen met Jeroen van der Boom <em>Wat is Dan Liefde</em> van <em>André Hazes</em> Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met zanger Waylon. Je kunt de hele uitzending van zaterdag 23 mei terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom ontvangt in zijn nieuwe programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. Waylon is de allereerste gast van het nieuwe programma en zingt samen met Jeroen het nummer 'Wat Is Dan Liefde' van André Hazes. Bekijk het hele fragment in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van Waylon terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Sylvie Meis zingt lied voor Jeroen van der Boom bij Hoge Bomen Bekijk deze video » John van den Heuvel krijgt in Hoge Bomen een bijzonder muzikaal eerbetoon Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Waylon zingt samen met Jeroen van der Boom Wat is Dan Liefde van André Hazes

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Waylon zingt samen met Jeroen van der Boom Wat is Dan Liefde van André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV