Slotaflevering Dream School gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Dream School gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Dream School

Slotaflevering Dream School gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Dream School eindigt de drie weken durende periode waarin voortijdig schoolverlaters de confrontatie met zichzelf aangaan. ExcursieDeze week komt Oranje Leeuwin Dominique Bloodworth lesgeven. Ook gaan de leerlingen met rapper Junte - 'Sticks' - Uiterwijk op excursie naar zijn expositie in Museum de Fundatie in Zwolle. Daar lopen de gemoederen hoog op. SlotbijeenkomstVoor de slotbijeenkomst hebben alle leerlingen hun ouders en begeleiders uitgenodigd voor een bijzondere lunch. Daar staan ze echter niet alleen voor. Ze hebben de hulp van het kooktrio De Worsten van Babel en koffiemakers Heilige Boontjes - die eerder als docenten te gast waren.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van dit seizoen van Dream School eindigt de drie weken durende periode waarin voortijdig schoolverlaters de confrontatie met zichzelf aangaan.

Excursie
Deze week komt Oranje Leeuwin Dominique Bloodworth lesgeven. Ook gaan de leerlingen met rapper Junte - 'Sticks' - Uiterwijk op excursie naar zijn expositie in Museum de Fundatie in Zwolle. Daar lopen de gemoederen hoog op.

Slotbijeenkomst
Voor de slotbijeenkomst hebben alle leerlingen hun ouders en begeleiders uitgenodigd voor een bijzondere lunch. Daar staan ze echter niet alleen voor. Ze hebben de hulp van het kooktrio De Worsten van Babel en koffiemakers Heilige Boontjes - die eerder als docenten te gast waren.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Dream School gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV