De Bachelorette: Niek weet zeker dat Gaby Blaaser hem het leukst vindt

De Bachelorette: Niek weet zeker dat Gaby Blaaser hem het leukst vindt

<em>De Bachelorette</em>: Niek weet zeker dat Gaby Blaaser hem het leukst vindt De eerste twee afleveringen van het bij voorbaat al spraakmakende De Bachelorette waren op woensdag 20 mei te zien op Videoland. Maar hoe gaat het liefdesavontuur van Gaby Blaaser verder? Uit de eerste beelden van de derde aflevering is te zien hoe ze op een groepsdate gaat. Niek is één van de gelukkigen, maar wat hem betreft is de strijd al gestreden: "Ik pas qua uiterlijk het beste bij haar." Bekijk het fragment uit De Bachelorette hierboven. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland. Bekijk ook Verspreekt Gaby Blaaser zich bij Beau? "Ik ben heel lang alleen geweest" Bekijk deze video » De Bachelorette: Niek vol zelfvertrouwen over veroveren Gaby Blaaser Bekijk deze video »
Entertainment :
De Bachelorette: Niek weet zeker dat Gaby Blaaser hem het leukst vindt

De eerste twee afleveringen van het bij voorbaat al spraakmakende De Bachelorette waren op woensdag 20 mei te zien op Videoland. Maar hoe gaat het liefdesavontuur van Gaby Blaaser verder? Uit de eerste beelden van de derde aflevering is te zien hoe ze op een groepsdate gaat. Niek is één van de gelukkigen, maar wat hem betreft is de strijd al gestreden: "Ik pas qua uiterlijk het beste bij haar."

Bekijk het fragment uit De Bachelorette hierboven. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette: Niek weet zeker dat Gaby Blaaser hem het leukst vindt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV