Johan Derksen hekelt Stella Bergsma: "Wát een irritante vrouw!" (video)

Johan Derksen hekelt Stella Bergsma: "Wát een irritante vrouw!" (video)

<em>Johan Derksen</em> hekelt Stella Bergsma: &quot;Wát een irritante vrouw!&quot; (video) In de nieuwste aflevering van Groeten uit Grolloo, de interviewserie met Johan Derksen, wordt het fiasco van de SBS-uitzending De toekomst van Nederland: ons leven na corona onder de loep genomen. Volgens Derksen is de flop heel begrijpelijk, want het was te saai en het SBS-publiek zit niet op zo'n programma te wachten. En passant trapt hij ook Stella Bergsma, die net als hij bij de uitzending aanwezig was, even de grond in: "Wát een irritante vrouw!" Bekijk het interview met Johan Derksen hierboven. Bekijk ook Ongemakkelijk: Stella Bergsma wil Johan Derksen knuffelen maar krijgt ijzige reactie (video) Bekijk deze video » Toekomst Van Nederland: Leven Na Corona: Meeste kijkers zijn het eens met Johan Derksen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de nieuwste aflevering van Groeten uit Grolloo, de interviewserie met Johan Derksen, wordt het fiasco van de SBS-uitzending De toekomst van Nederland: ons leven na corona onder de loep genomen. Volgens Derksen is de flop heel begrijpelijk, want het was te saai en het SBS-publiek zit niet op zo'n programma te wachten. En passant trapt hij ook Stella Bergsma, die net als hij bij de uitzending aanwezig was, even de grond in: "Wát een irritante vrouw!"

Bekijk het interview met Johan Derksen hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen hekelt Stella Bergsma: "Wát een irritante vrouw!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier