Govert Schilling in M: "Lancering SpaceX-raket kan nog gecanceld worden"

Govert Schilling in M: "Lancering SpaceX-raket kan nog gecanceld worden"

Op Gids.tv lees je wanneer de tweede lancering van SpaceX plaatsvindt.

Veel wetenschapsfanaten wachten in spanning af tot de SpaceX-raket Crew Dragon op woensdag 27 mei om 22.30 uur Nederlandse tijd gelanceerd wordt. Wetenschapper Govert Schilling tempert de verwachtingen: "Er is een goede kans dat het gecanceld wordt."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv.

Slecht weer
Dat heeft volgens Schilling een even flauwe als simpele reden: het is slecht weer in Florida. Om preciezer te zijn is de dampkring boven de Amerikaanse staat Elon Musk niet gunstig gezind. Er is namelijk kans op harde wind en onweer, en dat mag absoluut niet het geval zijn bij de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon.

Bekijk het gesprek met Govert Schilling in M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Govert Schilling in <em>M</em>: &quot;Lancering SpaceX-raket kan nog gecanceld worden&quot; Op Gids.tv lees je wanneer de tweede lancering van SpaceX plaatsvindt. Veel wetenschapsfanaten wachten in spanning af tot de SpaceX-raket Crew Dragon op woensdag 27 mei om 22.30 uur Nederlandse tijd gelanceerd wordt. Wetenschapper Govert Schilling tempert de verwachtingen: "Er is een goede kans dat het gecanceld wordt." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv. Slecht weerDat heeft volgens Schilling een even flauwe als simpele reden: het is slecht weer in Florida. Om preciezer te zijn is de dampkring boven de Amerikaanse staat Elon Musk niet gunstig gezind. Er is namelijk kans op harde wind en onweer, en dat mag absoluut niet het geval zijn bij de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon. Bekijk het gesprek met Govert Schilling in M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lancering SpaceX-raket: bekijk de livestream van NBC News Bekijk deze video » Dit is waarom de SpaceX-lancering van Elon Musk zo baanbrekend is (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Govert Schilling in M: "Lancering SpaceX-raket kan nog gecanceld worden"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Govert Schilling in M: "Lancering SpaceX-raket kan nog gecanceld worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV