Zien: dood van George Floyd leidt tot massale protesten in Minneapolis

Zien: dood van George Floyd leidt tot massale protesten in Minneapolis

Zien: dood van <em>George Floyd</em> leidt tot massale protesten in Minneapolis De beelden van de gewelddadige arrestatie van George Floyd, die kort daarna overleed, zijn wereldwijd ingeslagen als een bom. Vooral in de Verenigde Staten, het thuisland van Floyd, zijn de mensen woedend. Massaal gingen ze de straten op om te pleiten voor een straf voor de betrokken agenten, die inmiddels al zijn ontslagen. Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal over de protesten in Minneapolis hierboven. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugdjournaal terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zwarte man overlijdt door arrestatie in Amerika, bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: dood van George Floyd leidt tot massale protesten in Minneapolis

De beelden van de gewelddadige arrestatie van George Floyd, die kort daarna overleed, zijn wereldwijd ingeslagen als een bom. Vooral in de Verenigde Staten, het thuisland van Floyd, zijn de mensen woedend. Massaal gingen ze de straten op om te pleiten voor een straf voor de betrokken agenten, die inmiddels al zijn ontslagen.

Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal over de protesten in Minneapolis hierboven. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugdjournaal terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: dood van George Floyd leidt tot massale protesten in Minneapolis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV