Op1: Is plan Ursula von der Leyen een ‘dikke middelvinger’ naar ons Kabinet?

Op1: Is plan Ursula von der Leyen een ‘dikke middelvinger’ naar ons Kabinet?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Op1 terugkijken.

De Duitse politica Ursula von der Leyen (CDU) heeft een herstelplan gepresenteerd om met 750 miljard euro de EU door de crisis te loodsen, en dat is iets waar onze premier Mark Rutte niet vrolijk van wordt. In Op1 wordt dan ook de vraag gesteld of dit plan een ‘dikke middelvinger’ is naar ons Kabinet?

‘Alles waar ons Kabinet een hekel aan heeft’
“Alle dingen waar ons Kabinet een hekel aan heeft, staan in dit plan”, zegt politiek commentator Joost Vullings. “Dus in die zin wel een zware dobber. Dat betekent ook dat die onderhandelingen heel zwaar gaan worden.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Is plan Ursula von der Leyen een ‘dikke middelvinger’ naar ons Kabinet? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Op1 terugkijken. De Duitse politica Ursula von der Leyen (CDU) heeft een herstelplan gepresenteerd om met 750 miljard euro de EU door de crisis te loodsen, en dat is iets waar onze premier Mark Rutte niet vrolijk van wordt. In Op1 wordt dan ook de vraag gesteld of dit plan een ‘dikke middelvinger’ is naar ons Kabinet? ‘Alles waar ons Kabinet een hekel aan heeft’“Alle dingen waar ons Kabinet een hekel aan heeft, staan in dit plan”, zegt politiek commentator Joost Vullings. “Dus in die zin wel een zware dobber. Dat betekent ook dat die onderhandelingen heel zwaar gaan worden.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1: Schapenboer Jos Verhulst verloor 45 schapen door een wolf Bekijk deze video » Op1: De documentaire Ziek Gespierd laat zien hoe slecht extreem sporten is Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Is plan Ursula von der Leyen een ‘dikke middelvinger’ naar ons Kabinet?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Is plan Ursula von der Leyen een ‘dikke middelvinger’ naar ons Kabinet? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV