Gierende Wilfred Genee: ‘Johan Derksen niet heel enthousiast over coronashow’

Gierende Wilfred Genee: ‘Johan Derksen niet heel enthousiast over coronashow’

Gierende <em>Wilfred Genee</em>: ‘Johan Derksen niet heel enthousiast over coronashow’ Johan Derksen was dinsdagavond te gast bij De Toekomst Van Nederland: Ons Leven Na Corona, een eenmalige talkshow over het coronavirus bij SBS 6. De kijkcijfers waren niet geweldig, en Wilfred Genee vertelt in zijn radioshow dat hij een e-mail heeft gekregen van Derksen over de show. “Die was niet heel enthousiast kan ik je melden. 'Wat een slecht programma'”, aldus een gierende Wilfred. Bekijk het fragment uit de radioshow van Wilfred Genee in de video hierboven. Ongemakkelijk: Stella Bergsma wil Johan Derksen knuffelen maar krijgt ijzige reactie (video) Bekijk deze video » Toekomst Van Nederland: Leven Na Corona: Meeste kijkers zijn het eens met Johan Derksen Bekijk deze video »
TV :
Gierende Wilfred Genee: ‘Johan Derksen niet heel enthousiast over coronashow’

Johan Derksen was dinsdagavond te gast bij De Toekomst Van Nederland: Ons Leven Na Corona, een eenmalige talkshow over het coronavirus bij SBS 6. De kijkcijfers waren niet geweldig, en Wilfred Genee vertelt in zijn radioshow dat hij een e-mail heeft gekregen van Derksen over de show. “Die was niet heel enthousiast kan ik je melden. 'Wat een slecht programma'”, aldus een gierende Wilfred.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Wilfred Genee in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gierende Wilfred Genee: ‘Johan Derksen niet heel enthousiast over coronashow’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV