Op1 gemist? Albert Verlinde moest 600 medewerkers vertellen dat musicals tot maart zijn uitgesteld

Op1 gemist? Albert Verlinde moest 600 medewerkers vertellen dat musicals tot maart zijn uitgesteld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Op1 terugkijken.

Albert Verlinde ziet zichzelf genoodzaakt om zijn grote musicalproducties Tina, Anastasia en Lazarus tot maart uit te stellen, in verband met het coronavirus. Dit nieuws moest hij aan zijn 600 medewerkers vertellen, en dat vond hij bepaald niet makkelijk. “Ik zat echt met de tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel het te vertellen, omdat het zo veel impact heeft voor 600 medewerkers.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Albert Verlinde moest 600 medewerkers vertellen dat musicals tot maart zijn uitgesteld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Op1 terugkijken. Albert Verlinde ziet zichzelf genoodzaakt om zijn grote musicalproducties Tina, Anastasia en Lazarus tot maart uit te stellen, in verband met het coronavirus. Dit nieuws moest hij aan zijn 600 medewerkers vertellen, en dat vond hij bepaald niet makkelijk. “Ik zat echt met de tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel het te vertellen, omdat het zo veel impact heeft voor 600 medewerkers.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Albert Verlinde: "Ik praat met Talpa over nieuwe entertainmentrubriek" Bekijk deze video » Albert Verlinde over heropening theaters: "Bijna niks is een optie" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Albert Verlinde moest 600 medewerkers vertellen dat musicals tot maart zijn uitgesteld

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Albert Verlinde moest 600 medewerkers vertellen dat musicals tot maart zijn uitgesteld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen