Video: 35 uur leerstraf geëist tegen jongen (15) die homo's in Amsterdam belaagde

Video: 35 uur leerstraf geëist tegen jongen (15) die homo's in Amsterdam belaagde

Hier kun je de beelden bekijken van het anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam.

Daniel en Fabio werden met Pasen in Amsterdam behoorlijk belaagd door onder meer een 15-jarige jongen. Ze liepen hand in hand en werden vervolgens uitgescholden en beledigd om hun homoseksualiteit. Nu heeft de officier van justitie een leerstraf van 35 uur geëist, en hij zou een schadevergoeding van 850 euro moeten betalen.

Bekijk de video van Hart Van Nederland met het verhaal van Fabio en Daniel hieronder.

Video: 35 uur leerstraf geëist tegen jongen (15) die homo's in Amsterdam belaagde Hier kun je de beelden bekijken van het anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam. Daniel en Fabio werden met Pasen in Amsterdam behoorlijk belaagd door onder meer een 15-jarige jongen. Ze liepen hand in hand en werden vervolgens uitgescholden en beledigd om hun homoseksualiteit. Nu heeft de officier van justitie een leerstraf van 35 uur geëist, en hij zou een schadevergoeding van 850 euro moeten betalen. Bekijk de video van Hart Van Nederland met het verhaal van Fabio en Daniel hieronder. Beau: Welke straf krijgen daders anti-homogeweld tegen Daniel en Fabio in Amsterdam? Bekijk deze video » Weer homo's aangevallen in Amsterdam: "Gestoken met glas" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: 35 uur leerstraf geëist tegen jongen (15) die homo's in Amsterdam belaagde

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 35 uur leerstraf geëist tegen jongen (15) die homo's in Amsterdam belaagde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen