Bekijk Danny op straat #17: Danny Ghosen in gesprek met vaccinatie weigeraars

Bekijk Danny op straat #17: Danny Ghosen in gesprek met vaccinatie weigeraars

In de zeventiende aflevering van Danny op straat duikt Danny Ghosen in de wereld van de vaccinaties en hij spreekt met mensen die tegen vaccins zijn: "Voor 1000 procent is Freek door de vaccinatie overleden."

Waarom zijn vaccins niet goed?
Veel kritische mensen zijn weer actief nu corona om zich heen grijpt en wereldwijd gezocht wordt naar een vaccin tegen het virus. Meerdere kritische personen vertellen aan Danny waarom vaccins niet goed zijn voor het lichaam. "Het malariamiddel hydroxychloroquine daarentegen, wat Donald Trump heeft geslikt om corona te voorkomen, heeft wel hun warme belangstelling", aldus de NTR. Vaccins lijken vergif voor het lichaam: "Er zitten dingen in die je DNA en RNA veranderen. Ik ben een vrij mens en mijn lichaam is perfect in staat", zegt een vrouw in de onderstaande video.

Bekijk <em>Danny op straat</em> #17: <em>Danny Ghosen</em> in gesprek met vaccinatie weigeraars In de zeventiende aflevering van Danny op straat duikt Danny Ghosen in de wereld van de vaccinaties en hij spreekt met mensen die tegen vaccins zijn: "Voor 1000 procent is Freek door de vaccinatie overleden." Waarom zijn vaccins niet goed?Veel kritische mensen zijn weer actief nu corona om zich heen grijpt en wereldwijd gezocht wordt naar een vaccin tegen het virus. Meerdere kritische personen vertellen aan Danny waarom vaccins niet goed zijn voor het lichaam. "Het malariamiddel hydroxychloroquine daarentegen, wat Donald Trump heeft geslikt om corona te voorkomen, heeft wel hun warme belangstelling", aldus de NTR. Vaccins lijken vergif voor het lichaam: "Er zitten dingen in die je DNA en RNA veranderen. Ik ben een vrij mens en mijn lichaam is perfect in staat", zegt een vrouw in de onderstaande video. "Doodziek na vaccinatie"Een van de sprekers in Danny op Straat vertelt dat zijn zoon twee dagen na zijn vaccinatie voor de rode hond doodziek in het ziekenhuis lag. De overheid vertelt niet dat kinderen overlijden na het krijgen van vaccins, vertelt hij boos tegen Danny. Bekijk hierboven Danny op straat aflevering 17 over de vaccinaties (tegen corona) en de nadelen hiervan. Je kunt elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv. Dokter Eric Nepute onthult geneesmiddel tegen corona: "Koop zink en kinine" Bekijk deze video » Video: Robert Jensen vindt Bill Gates een 'griezelige zakenman die vaccins verkoopt' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny op straat #17: Danny Ghosen in gesprek met vaccinatie weigeraars

"Doodziek na vaccinatie"
Een van de sprekers in Danny op Straat vertelt dat zijn zoon twee dagen na zijn vaccinatie voor de rode hond doodziek in het ziekenhuis lag. De overheid vertelt niet dat kinderen overlijden na het krijgen van vaccins, vertelt hij boos tegen Danny.

Bekijk hierboven Danny op straat aflevering 17 over de vaccinaties (tegen corona) en de nadelen hiervan. Je kunt elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny op straat #17: Danny Ghosen in gesprek met vaccinatie weigeraars of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV