Zien: Arts houdt speech over coronamaatregelen: "Ik werk hier niet langer aan mee"

Zien: Arts houdt speech over coronamaatregelen: "Ik werk hier niet langer aan mee"

Afgelopen maand vond op het 18 Septemberplein in Eindhoven een lockdownprotest plaats. Tijdens deze bijeenkomst konden verschillende sprekers hun standpunt naar voren brengen. Eén van de sprekers was psychiater Renate Tillema-Schoon. Renate vond dat ze ‘iets moest doen’.

"Mensen worden niet gerustgesteld"
“Ik ben 24 jaar werkzaam als arts en wat er nu gebeurt, vind ik onvoorstelbaar. Het nieuwe normaal is voor mij niet normaal en ik wil dat we teruggaan naar normaal. Er is sprake van massahysterie. Mensen worden niet gerustgesteld, maar hysterisch gemaakt. Dat is wat mij ontzettend boos maakt als arts, en ook machteloos. Machteloos in mijn eigen praktijk waar ik mensen zie die depressief en angstig zijn, en die ik niet meer gerustgesteld krijg omdat ze geïndoctrineerd worden met deze ellende.”

"Het nieuwe normaal is abnormaal"
“De anderhalvemetermaatschappij moet weg,” zegt Renate geraakt. “Wij zijn het volk en wij hebben de macht. Laat dat duidelijk zijn. Ik als arts werk hier niet langer aan mee want dit is indoctrinatie! Het nieuwe normaal is abnormaal. Wij willen terug naar normaal, dat onze kinderen weer normaal naar school kunnen, dat we onze ouderen weer een knuffel kunnen geven."

Verzorgingstehuizen zwijgen
Ze vertelt verder: "Ik begrijp niet dat het zo stil blijft vanuit de verzorgingstehuizen. Hoe kan het dat mensen eraan meewerken dat ouderen worden opgesloten? Angst, dat mensen weer een trauma oplopen. Dat de familie een trauma oploopt. Dat je niet bij je dementerende bejaarde kunt zijn. Of bij je partner, of bij je ouder. En dat je na een paar weken merkt dat hij je niet meer herkent. Wat is dat? Dat is onmenselijk!”

"Nieuw vaccin tenkoste van het volk!"
“Wij artsen schamen ons voor wat er gebeurt. En ik als psychiater schaam me voor de nieuwe armoede en de mensen die financieel nog afhankelijker worden gemaakt. En de hebzucht om een nieuw vaccin te creëren. Ten koste van wie? Van het volk! Wij zijn het volk en wij willen terug naar normaal.”

Bekijk de speech van Renate Tillema-Schoon tijdens het lockdownprotest in Eindhoven hieronder.

Zien: Arts houdt speech over <em>coronamaatregelen</em>: &quot;Ik werk hier niet langer aan mee&quot; Afgelopen maand vond op het 18 Septemberplein in Eindhoven een lockdownprotest plaats. Tijdens deze bijeenkomst konden verschillende sprekers hun standpunt naar voren brengen. Eén van de sprekers was psychiater Renate Tillema-Schoon. Renate vond dat ze ‘iets moest doen’. "Mensen worden niet gerustgesteld"“Ik ben 24 jaar werkzaam als arts en wat er nu gebeurt, vind ik onvoorstelbaar. Het nieuwe normaal is voor mij niet normaal en ik wil dat we teruggaan naar normaal. Er is sprake van massahysterie. Mensen worden niet gerustgesteld, maar hysterisch gemaakt. Dat is wat mij ontzettend boos maakt als arts, en ook machteloos. Machteloos in mijn eigen praktijk waar ik mensen zie die depressief en angstig zijn, en die ik niet meer gerustgesteld krijg omdat ze geïndoctrineerd worden met deze ellende.” Bekijk Danny op straat aflevering 13: ouderen 'gegijzeld' in verpleeghuizen Bekijk deze video » "Het nieuwe normaal is abnormaal"“De anderhalvemetermaatschappij moet weg,” zegt Renate geraakt. “Wij zijn het volk en wij hebben de macht. Laat dat duidelijk zijn. Ik als arts werk hier niet langer aan mee want dit is indoctrinatie! Het nieuwe normaal is abnormaal. Wij willen terug naar normaal, dat onze kinderen weer normaal naar school kunnen, dat we onze ouderen weer een knuffel kunnen geven." De Jensen Show over corona: "Angst is niet nodig. Word wakker!" Bekijk deze video » Verzorgingstehuizen zwijgenZe vertelt verder: "Ik begrijp niet dat het zo stil blijft vanuit de verzorgingstehuizen. Hoe kan het dat mensen eraan meewerken dat ouderen worden opgesloten? Angst, dat mensen weer een trauma oplopen. Dat de familie een trauma oploopt. Dat je niet bij je dementerende bejaarde kunt zijn. Of bij je partner, of bij je ouder. En dat je na een paar weken merkt dat hij je niet meer herkent. Wat is dat? Dat is onmenselijk!” Video: Robert Jensen vindt Bill Gates een 'griezelige zakenman die vaccins verkoopt' Bekijk deze video » "Nieuw vaccin tenkoste van het volk!"“Wij artsen schamen ons voor wat er gebeurt. En ik als psychiater schaam me voor de nieuwe armoede en de mensen die financieel nog afhankelijker worden gemaakt. En de hebzucht om een nieuw vaccin te creëren. Ten koste van wie? Van het volk! Wij zijn het volk en wij willen terug naar normaal.” Bekijk Danny op straat #17: Danny Ghosen in gesprek met vaccinatie weigeraars Bekijk deze video » Bekijk de speech van Renate Tillema-Schoon tijdens het lockdownprotest in Eindhoven hieronder.
Nieuws :
Zien: Arts houdt speech over coronamaatregelen: "Ik werk hier niet langer aan mee"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Arts houdt speech over coronamaatregelen: "Ik werk hier niet langer aan mee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier