Beau: Ronald Koeman vertelt dat hartinfarct gevolg was van de coronacrisis

Beau: Ronald Koeman vertelt dat hartinfarct gevolg was van de coronacrisis

Op zondag 3 mei kreeg bondscoach Ronald Koeman de schrik van zijn leven. Na een stuk te hebben gefietst kreeg hij pijn op de borst, werd hij beroerd en wit en begon hij te zweten. Uiteindelijk bleek het een hartinfarct te zijn. Het verhaal wordt nóg gekker als blijkt dat Koeman al een afspraak met de cardioloog had staan, maar die werd uitgesteld door de coronacrisis. Het hartinfarct lijkt hier dus een gevolg van te zijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Kransslagader verstopt
Gekscherend zegt Koeman dat hij wellicht iets te ver heeft gefietst, maar dat maakt de schrik er niet minder om. Na onderzoek werd duidelijk dat de middelste kransslagader verstopt was en daarnaast was er nog een andere vernauwing in de aderen, die ook open werd gemaakt. Al snel ging het beter en een paar dagen later stond er opnieuw een ambulance voor het huis van Koeman: de twee jongens kwamen even vragen hoe het ging.

Bekijk het gesprek met Ronald Koeman in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Ronald Koeman vertelt dat <em>hartinfarct</em> gevolg was van de coronacrisis Op zondag 3 mei kreeg bondscoach Ronald Koeman de schrik van zijn leven. Na een stuk te hebben gefietst kreeg hij pijn op de borst, werd hij beroerd en wit en begon hij te zweten. Uiteindelijk bleek het een hartinfarct te zijn. Het verhaal wordt nóg gekker als blijkt dat Koeman al een afspraak met de cardioloog had staan, maar die werd uitgesteld door de coronacrisis. Het hartinfarct lijkt hier dus een gevolg van te zijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Kransslagader verstoptGekscherend zegt Koeman dat hij wellicht iets te ver heeft gefietst, maar dat maakt de schrik er niet minder om. Na onderzoek werd duidelijk dat de middelste kransslagader verstopt was en daarnaast was er nog een andere vernauwing in de aderen, die ook open werd gemaakt. Al snel ging het beter en een paar dagen later stond er opnieuw een ambulance voor het huis van Koeman: de twee jongens kwamen even vragen hoe het ging. Bekijk het gesprek met Ronald Koeman in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mannen van Veronica Inside enorm geschrokken van hartproblemen Ronald Koeman Bekijk deze video » Hartklachten Ronald Koeman over: "Ik voel me weer zo gezond als een vis" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: Ronald Koeman vertelt dat hartinfarct gevolg was van de coronacrisis

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Ronald Koeman vertelt dat hartinfarct gevolg was van de coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV