Willibrord Frequin: ‘Het was geen slechte keuze om te gaan trouwen’ (video)

Willibrord Frequin: ‘Het was geen slechte keuze om te gaan trouwen’ (video)

Hieronder zie je een fragment uit Shownieuws. Je kunt ook de hele uitzending van Shownieuws terugkijken op Gids.tv.

Willibrord Frequin onthulde eerder deze week dat hij stiekem in het huwelijksbootje is gestapt. "Zonder pers, dat wilden we graag", vertelt Willibrord. Ze vierden het klein, alleen met een paar vrienden en de kinderen. En het getrouwde leven met Gesina bevalt hem goed. "Ze doet nog meer haar best, ze is heel lief voor mij. Dus het was geen slechte keuze om te gaan trouwen."

Bekijk het verhaal van Willibrord Frequin over zijn geheime huwelijk in de video van Shownieuws hieronder.

<em>Willibrord Frequin</em>: ‘Het was geen slechte keuze om te gaan trouwen’ (video) Hieronder zie je een fragment uit Shownieuws. Je kunt ook de hele uitzending van Shownieuws terugkijken op Gids.tv. Willibrord Frequin onthulde eerder deze week dat hij stiekem in het huwelijksbootje is gestapt. "Zonder pers, dat wilden we graag", vertelt Willibrord. Ze vierden het klein, alleen met een paar vrienden en de kinderen. En het getrouwde leven met Gesina bevalt hem goed. "Ze doet nog meer haar best, ze is heel lief voor mij. Dus het was geen slechte keuze om te gaan trouwen." Bekijk het verhaal van Willibrord Frequin over zijn geheime huwelijk in de video van Shownieuws hieronder. Willibrord Frequin: "Ik ben stiekem getrouwd omdat we de pers er niet bij wilden" Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit: Willibrord tijdens rijles Barrie: ‘Je rijdt als een oud wijf!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Willibrord Frequin: ‘Het was geen slechte keuze om te gaan trouwen’ (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willibrord Frequin: ‘Het was geen slechte keuze om te gaan trouwen’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV