Video: BN'ers lyrisch over foto-expositie William Rutten

Video: BN'ers lyrisch over foto-expositie William Rutten

William Rutten portretteerde de afgelopen maanden tientallen mannelijke bekende Nederlanders. Al die foto's zijn nu te zien in een tentoonstelling en tijdens de opening waren uiteraard een aantal van de modellen aanwezig. Die zijn unaniem lyrisch over het werk van de fotograaf: "Die man is een genie met licht", aldus Gordon. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: BN'ers lyrisch over foto-expositie <em>William Rutten</em> William Rutten portretteerde de afgelopen maanden tientallen mannelijke bekende Nederlanders. Al die foto's zijn nu te zien in een tentoonstelling en tijdens de opening waren uiteraard een aantal van de modellen aanwezig. Die zijn unaniem lyrisch over het werk van de fotograaf: "Die man is een genie met licht", aldus Gordon. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook 5 Uur Live: William Rutten vertelt anekdotes over muzieklegende Prince Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: BN'ers lyrisch over foto-expositie William Rutten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier