Zien: John van den Heuvel confronteert Diego P.: ''Waar is het geld gebleven!?''

Zien: John van den Heuvel confronteert Diego P.: ''Waar is het geld gebleven!?''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De 37-jarige Diego P. heeft jarenlang honderden mensen opgelicht in binnen- en buitenland. De Telegraaf zocht alles tot de bodem uit en sprak met meerdere slachtoffers. Hun misdaadverslaggever John van den Heuvel ging zelfs met Diego de confrontatie aan tijdens een telefoongesprek.

Bekijk het hele item met John van den Heuvel en Diego P. in de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: John van den Heuvel confronteert <em>Diego P.</em>: ''Waar is het geld gebleven!?'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De 37-jarige Diego P. heeft jarenlang honderden mensen opgelicht in binnen- en buitenland. De Telegraaf zocht alles tot de bodem uit en sprak met meerdere slachtoffers. Hun misdaadverslaggever John van den Heuvel ging zelfs met Diego de confrontatie aan tijdens een telefoongesprek. Bekijk het hele item met John van den Heuvel en Diego P. in de video van De Telegraaf hieronder. John van den Heuvel in Jinek over terreur Ridouan Taghi: "Bloeddorstige killers" Bekijk deze video » John van den Heuvel in Beau: "Suriname is afgegleden tot keiharde narcostaat" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: John van den Heuvel confronteert Diego P.: ''Waar is het geld gebleven!?''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: John van den Heuvel confronteert Diego P.: ''Waar is het geld gebleven!?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV