Zien: Bassie en Adriaan-fans organiseren hilarische pubquiz

Zien: Bassie en Adriaan-fans organiseren hilarische pubquiz

De broers Frans en Peter van Reijen zijn groot fan van Bassie en Adriaan en hebben daarom speciaal contact gezocht met management van de clown en acrobaat. Samen zijn ze van plan een bijzondere pubquiz te organiseren geheel in stijl van het programma. Op dit moment hebben al tweeduizend mensen zich aangemeld, maar Frans denk zelfs dat hier nog wel een nul bij kan!

Bekijk de hele reportage van het Algemeen Dagblad over de pubquiz van Bassie en Adriaan in de video hieronder.

Zien: Bassie en Adriaan-fans organiseren hilarische pubquiz De broers Frans en Peter van Reijen zijn groot fan van Bassie en Adriaan en hebben daarom speciaal contact gezocht met management van de clown en acrobaat. Samen zijn ze van plan een bijzondere pubquiz te organiseren geheel in stijl van het programma. Op dit moment hebben al tweeduizend mensen zich aangemeld, maar Frans denk zelfs dat hier nog wel een nul bij kan! Bekijk de hele reportage van het Algemeen Dagblad over de pubquiz van Bassie en Adriaan in de video hieronder. Peter van der Vorst kijkt terug en vindt Bassie en Adriaan de mooiste gasten Bekijk deze video » Aad ‘Adriaan’ van Toor voelt zich weer jonger na hartoperatie Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Bassie en Adriaan-fans organiseren hilarische pubquiz

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bassie en Adriaan-fans organiseren hilarische pubquiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV