LEGO Masters: exen Jan en Lola: ''Liefde is niet opgebloeid na de finale''

LEGO Masters: exen Jan en Lola: ''Liefde is niet opgebloeid na de finale''

De finale van LEGO Masters werd gisteren - met uitstekende kijkcijfers - uitgezonden door RTL. Jan Pennings (31) en Lola Nouwens (29) uit Boxtel wonnen het spannende eerste seizoen.

Geen hervonden liefde
Hiermee veroverden de ex-geliefden niet alleen de titel LEGO Masters van de Benelux, ook kregen ze een cheque van 25.000 euro en een reis naar het LEGO House in Denemarken. Het Brabants Dagblad sprak met Jan en Lola over hun liefdesleven.

Bekijk het interview met Jan en Lola (winnaars van LEGO Masters) hieronder. Meer zien van LEGO Masters? Je kunt alle fragmenten en alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

<em>LEGO Masters</em>: exen Jan en Lola: ''Liefde is niet opgebloeid na de finale'' De finale van LEGO Masters werd gisteren - met uitstekende kijkcijfers - uitgezonden door RTL. Jan Pennings (31) en Lola Nouwens (29) uit Boxtel wonnen het spannende eerste seizoen. Geen hervonden liefdeHiermee veroverden de ex-geliefden niet alleen de titel LEGO Masters van de Benelux, ook kregen ze een cheque van 25.000 euro en een reis naar het LEGO House in Denemarken. Het Brabants Dagblad sprak met Jan en Lola over hun liefdesleven. Bekijk het interview met Jan en Lola (winnaars van LEGO Masters) hieronder. Meer zien van LEGO Masters? Je kunt alle fragmenten en alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. LEGO Masters: bekijk hier de zenuwslopende uitslag Bekijk deze video » Video: LEGO Masters-winnaars Jan en Lola kunnen het niet geloven! Bekijk deze video »
Amusement :
LEGO Masters: exen Jan en Lola: ''Liefde is niet opgebloeid na de finale''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LEGO Masters: exen Jan en Lola: ''Liefde is niet opgebloeid na de finale'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV