Video: Bridget Maasland interviewt zwangere Katy Perry

Video: Bridget Maasland interviewt zwangere Katy Perry

Video: Bridget Maasland interviewt zwangere <em>Katy Perry</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Superster Katy Perry is op dit moment hoogzwanger van haar allereerste kindje met acteur Orlando Bloom. In gesprek met Bridget Maasland vertelt ze over haar zwangerschap, laat ze haar groeiende babybuik zien en deelt ze muziek van haar nieuwe album. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bridget Maasland hersteld van liefdesverdriet: "Was een turbulente tijd" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Bridget Maasland interviewt zwangere Katy Perry

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Superster Katy Perry is op dit moment hoogzwanger van haar allereerste kindje met acteur Orlando Bloom. In gesprek met Bridget Maasland vertelt ze over haar zwangerschap, laat ze haar groeiende babybuik zien en deelt ze muziek van haar nieuwe album. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bridget Maasland interviewt zwangere Katy Perry of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV