Video: Amerikaanse politie valt journalisten aan die verslag doen van protesten

Video: Amerikaanse politie valt journalisten aan die verslag doen van protesten

Video: Amerikaanse politie valt journalisten aan die verslag doen van protesten In Amerika zijn er al dagenlang protesten nadat George Floyd om het leven werd gebracht door een agent. Er zijn al veel gewonden gevallen en veel arrestaties verricht. De politie maakt nog altijd grote fouten. Zo valt de politie ook journalisten aan die verslag doen van de protesten. Bekijk de hele video over de protesten in Amerika hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Zien: totale chaos in Minneapolis na gewelddadige dood George Floyd Bekijk deze video » Minneapolis: Zo worden rustige demonstraties overschaduwd door rellen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Amerikaanse politie valt journalisten aan die verslag doen van protesten

In Amerika zijn er al dagenlang protesten nadat George Floyd om het leven werd gebracht door een agent. Er zijn al veel gewonden gevallen en veel arrestaties verricht. De politie maakt nog altijd grote fouten. Zo valt de politie ook journalisten aan die verslag doen van de protesten.

Bekijk de hele video over de protesten in Amerika hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Amerikaanse politie valt journalisten aan die verslag doen van protesten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen