Beau gemist? Glen Faria over racisme: 'Aangehouden omdat ik 'het profiel' heb'

Beau gemist? Glen Faria over racisme: 'Aangehouden omdat ik 'het profiel' heb'

<em>Beau</em> gemist? Glen Faria over racisme: 'Aangehouden omdat ik 'het profiel' heb' Duizenden mensen kwamen bij elkaar op de Dam in Amsterdam om te demonstreren tegen politiegeweld in racisme. Onder andere Glen Faria was te gast bij Beau. Hij vertelt dat er ook in Nederland racisme is. "Ik werd aangehouden omdat ik volgens de politie 'het profiel' heb." Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv Zien: Dam in Amsterdam overspoeld met demonstranten tegen politiegeweld VS Bekijk deze video » Bijzonder: Amerikaanse politieagenten knielen voor demonstranten in Portland Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Glen Faria over racisme: 'Aangehouden omdat ik 'het profiel' heb'

Duizenden mensen kwamen bij elkaar op de Dam in Amsterdam om te demonstreren tegen politiegeweld in racisme. Onder andere Glen Faria was te gast bij Beau. Hij vertelt dat er ook in Nederland racisme is. "Ik werd aangehouden omdat ik volgens de politie 'het profiel' heb."

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Glen Faria over racisme: 'Aangehouden omdat ik 'het profiel' heb' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV