Beau gemist? Ondernemer Johan de Vos: 'Niemand in horeca gaat dit overleven'

Beau gemist? Ondernemer Johan de Vos: 'Niemand in horeca gaat dit overleven'

<em>Beau</em> gemist? Ondernemer Johan de Vos: 'Niemand in horeca gaat dit overleven' Horecazaken mochten vanaf vandaag de deuren weer openen. Johan de Vos, horecaondernemer, was te gast bij Beau om te vertellen over de coronamaatregelen. "Niemand in de horeca gaat dit overleven", zegt hij stellig. Er zou gekeken moeten worden naar de vierkante meter van een horecazaak. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv Beau gemist? Burgemeester Aboutaleb vertrouwt zijn stad op juiste naleving maatregelen Bekijk deze video » Beau gemist? Glen Faria over racisme: 'Aangehouden omdat ik 'het profiel' heb' Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Ondernemer Johan de Vos: 'Niemand in horeca gaat dit overleven'

Horecazaken mochten vanaf vandaag de deuren weer openen. Johan de Vos, horecaondernemer, was te gast bij Beau om te vertellen over de coronamaatregelen. "Niemand in de horeca gaat dit overleven", zegt hij stellig. Er zou gekeken moeten worden naar de vierkante meter van een horecazaak.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Ondernemer Johan de Vos: 'Niemand in horeca gaat dit overleven' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV