Beau Gemist? Wolter Kroes en Martijn Koning over hun 'coronakilo's'

Beau Gemist? Wolter Kroes en Martijn Koning over hun 'coronakilo's'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Naar verluidt heeft de helft van Nederland te maken met zogenoemde coronakilo's. Ook de gasten van Beau van Erven Dorens hebben er last van. Wolter Kroes: "Ik zit op bijna vier kilo maar ben altijd wel een beetje aan het jojo'en. Het is thuis in een keer ook wel heel gezellig." Cabaretier Martijn Koning ziet zelfs 10 extra kilo's op de display van zijn weegschaal staan. Hoe dat komt zie je in het fragment hieronder.

<em>Beau Gemist?</em> Wolter Kroes en Martijn Koning over hun 'coronakilo's' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Naar verluidt heeft de helft van Nederland te maken met zogenoemde coronakilo's. Ook de gasten van Beau van Erven Dorens hebben er last van. Wolter Kroes: "Ik zit op bijna vier kilo maar ben altijd wel een beetje aan het jojo'en. Het is thuis in een keer ook wel heel gezellig." Cabaretier Martijn Koning ziet zelfs 10 extra kilo's op de display van zijn weegschaal staan. Hoe dat komt zie je in het fragment hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Glen Faria over racisme: 'Aangehouden omdat ik 'het profiel' heb' Bekijk deze video » Beau gemist? Gordon: 'Ik krijg een maagballon om suikerziekte te controleren' Bekijk deze video »
TV :
Beau Gemist? Wolter Kroes en Martijn Koning over hun 'coronakilo's'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau Gemist? Wolter Kroes en Martijn Koning over hun 'coronakilo's' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV