Bekijk LIVE: demonstratie in Den Haag tegen racisme en politiegeweld

Bekijk LIVE: demonstratie in Den Haag tegen racisme en politiegeweld

Ook vandaag wordt er in Nederland geprotesteerd tegen racisme en politiegeweld. Op maandag 1 juni werd er in Amsterdam al massaal gedemonstreerd en vandaag, dinsdag 2 juni, komen mensen samen op het Malieveld in Den Haag om te protesteren.

George Floyd
De protesten vinden plaats naar aanleiding van de afschuwelijk dood van George Floyd in de Verenigde Staten, die door een politieagent werd verstikt en overleed. In Amerika wordt er al dagenlang achter elkaar geprotesteerd. Over het algemeen gaat dat overdag vreedzaam, maar wordt het in de avonden grimmig en gewelddadig.

Coronaproof
Tijdens het protest van maandag in Amsterdam stonden duizenden mensen bij elkaar op de lip. Veel van hen droegen wel mondkapjes, maar konden de anderhalve meter afstand niet bewaren, waardoor er achteraf flink wat ophef ontstond. Voor deze demonstratie in Den Haag is opgeroepen om de afstand echt te bewaren en vooralsnog lijkt het protest dan ook coronaproof te verlopen.

Bekijk de livestream van De Telegraaf van het protest in Den Haag hieronder.

Bekijk LIVE: demonstratie in Den Haag tegen racisme en politiegeweld Ook vandaag wordt er in Nederland geprotesteerd tegen racisme en politiegeweld. Op maandag 1 juni werd er in Amsterdam al massaal gedemonstreerd en vandaag, dinsdag 2 juni, komen mensen samen op het Malieveld in Den Haag om te protesteren. George FloydDe protesten vinden plaats naar aanleiding van de afschuwelijk dood van George Floyd in de Verenigde Staten, die door een politieagent werd verstikt en overleed. In Amerika wordt er al dagenlang achter elkaar geprotesteerd. Over het algemeen gaat dat overdag vreedzaam, maar wordt het in de avonden grimmig en gewelddadig. CoronaproofTijdens het protest van maandag in Amsterdam stonden duizenden mensen bij elkaar op de lip. Veel van hen droegen wel mondkapjes, maar konden de anderhalve meter afstand niet bewaren, waardoor er achteraf flink wat ophef ontstond. Voor deze demonstratie in Den Haag is opgeroepen om de afstand echt te bewaren en vooralsnog lijkt het protest dan ook coronaproof te verlopen. Bekijk de livestream van De Telegraaf van het protest in Den Haag hieronder. Bekijk ook Bekijk vooruitblik demonstratie Black Lives Matter in Den Haag op het Malieveld Bekijk deze video » Dinsdagavond Black Lives Matters protest in Den Haag: "Hou die anderhalve meter afstand" Bekijk deze video »
Livestream :
Bekijk LIVE: demonstratie in Den Haag tegen racisme en politiegeweld


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: demonstratie in Den Haag tegen racisme en politiegeweld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV