Beau gemist? Saskia Belleman vertelt wie ‘gevaarlijke’ Rico de Chileen is

Beau gemist? Saskia Belleman vertelt wie ‘gevaarlijke’ Rico de Chileen is

Hieronder zie je een fragment uit Beau van dinsdag 2 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De naam van Rico de Chileen wordt steeds vaker genoemd, ook in verband met Ridouan Taghi. Maar wie is deze crimineel precies, die dinsdag voor de rechter verscheen? Verslaggever Saskia Belleman vertelt meer over Rico de Chileen bij Beau.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Saskia Belleman vertelt wie ‘gevaarlijke’ Rico de Chileen is Hieronder zie je een fragment uit Beau van dinsdag 2 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De naam van Rico de Chileen wordt steeds vaker genoemd, ook in verband met Ridouan Taghi. Maar wie is deze crimineel precies, die dinsdag voor de rechter verscheen? Verslaggever Saskia Belleman vertelt meer over Rico de Chileen bij Beau. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Saskia Belleman: 'Denk dat spanningen in gevangenis hoog oplopen' Bekijk deze video » Op1: Saskia Belleman vertelt over het hoger beroep van Willem Holleeder Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Saskia Belleman vertelt wie ‘gevaarlijke’ Rico de Chileen is

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Saskia Belleman vertelt wie ‘gevaarlijke’ Rico de Chileen is of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV