Zien: protest op Malieveld trekt duizenden mensen op anderhalve meter afstand

Zien: protest op Malieveld trekt duizenden mensen op anderhalve meter afstand

Op dinsdag 2 juni vond een groot protest op het Malieveld in Den Haag plaats. Duizenden mensen protesteerden tegen racisme en politiegeweld, naar aanleiding van de verschrikkelijke moord op George Floyd in Amerika. Een dag eerder werden de coronamaatregelen in Amsterdam niet goed nageleefd tijdens het protest, dinsdag hield iedereen in Den Haag wel afstand van elkaar.

Bekijk de video van De Telegraaf over het protest in Den Haag hieronder.

Zien: protest op <em>Malieveld</em> trekt duizenden mensen op anderhalve meter afstand Op dinsdag 2 juni vond een groot protest op het Malieveld in Den Haag plaats. Duizenden mensen protesteerden tegen racisme en politiegeweld, naar aanleiding van de verschrikkelijke moord op George Floyd in Amerika. Een dag eerder werden de coronamaatregelen in Amsterdam niet goed nageleefd tijdens het protest, dinsdag hield iedereen in Den Haag wel afstand van elkaar. Bekijk de video van De Telegraaf over het protest in Den Haag hieronder. Bekijk ook Veel Nederlanders zien Femke Halsema het liefst aftreden na protest op de Dam Bekijk deze video » PowNed: Dennis Schouten bezoekt anti-racisme demonstratie in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: protest op Malieveld trekt duizenden mensen op anderhalve meter afstand


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: protest op Malieveld trekt duizenden mensen op anderhalve meter afstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV