Zien: Sergio Ramos verrast teamgenoten met fantastische actie op training

Zien: Sergio Ramos verrast teamgenoten met fantastische actie op training

Sergio Ramos is al jarenlang één van de beste verdedigers ter wereld, maar hij is niet van het type "lange halen, gauw thuis" en het alleen maar doormidden zagen van zijn tegenstanders. Op de training van Real Madrid liet hij zijn technische kwaliteiten zien met een fantastische actie, die bij zijn teamgenoten voor verbazing zorgt. Real Madrid hervat de Spaanse competitie op zondag 14 juni met een thuiswedstrijd tegen Eibar.

Bekijk de beelden van Sergio Ramos hieronder.

Zien: <em>Sergio Ramos</em> verrast teamgenoten met fantastische actie op training Sergio Ramos is al jarenlang één van de beste verdedigers ter wereld, maar hij is niet van het type "lange halen, gauw thuis" en het alleen maar doormidden zagen van zijn tegenstanders. Op de training van Real Madrid liet hij zijn technische kwaliteiten zien met een fantastische actie, die bij zijn teamgenoten voor verbazing zorgt. Real Madrid hervat de Spaanse competitie op zondag 14 juni met een thuiswedstrijd tegen Eibar. Bekijk de beelden van Sergio Ramos hieronder. Bekijk ook Real Madrid roept Spanjaarden op om massaal thuis te blijven Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Sergio Ramos verrast teamgenoten met fantastische actie op training

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sergio Ramos verrast teamgenoten met fantastische actie op training of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV