Op1 gemist? Salwa van der Gaag: "Demonstratie Rotterdam met meer mensen dan Amsterdam"

Op1 gemist? Salwa van der Gaag: "Demonstratie Rotterdam met meer mensen dan Amsterdam"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Bij Op1 werd nagepraat over de enorme demonstratie die op woensdag 3 juni in Rotterdam plaatsvond. Twee dagen na de demonstratie in Amsterdam ging het ook hier mis: er kwamen veel te veel mensen op af. Volgens journalist Salwa van der Gaag waren er bij deze demonstratie zelfs meer mensen dan bij die in Amsterdam.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Salwa van der Gaag: &quot;Demonstratie Rotterdam met meer mensen dan Amsterdam&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Bij Op1 werd nagepraat over de enorme demonstratie die op woensdag 3 juni in Rotterdam plaatsvond. Twee dagen na de demonstratie in Amsterdam ging het ook hier mis: er kwamen veel te veel mensen op af. Volgens journalist Salwa van der Gaag waren er bij deze demonstratie zelfs meer mensen dan bij die in Amsterdam. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video) Bekijk deze video » Zien: demonstratie Rotterdam loopt uit de hand, politiebusjes belaagd Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Salwa van der Gaag: "Demonstratie Rotterdam met meer mensen dan Amsterdam"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Salwa van der Gaag: "Demonstratie Rotterdam met meer mensen dan Amsterdam" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV