Kijk LIVE naar RIVM die Tweede Kamer informeert over coronavirus (4 juni)

Kijk LIVE naar RIVM die Tweede Kamer informeert over coronavirus (4 juni)

Kijk LIVE naar RIVM die Tweede Kamer informeert over <em>coronavirus</em> (4 juni) Kijk hierboven op donderdag 4 juni vanaf 9.30 uur naar de livestream waarin het RIVM de Kamer bijpraat over het coronavirus. Donderdag 4 juni wordt de Tweede Kamer weer geïnformeerd over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. Hiervoor nemen onder anderen het RIVM het woord. Op vakantie in de coronacrisis?De Tweede Kamer krijgt een briefing over de laatste ontwikkelingen van het coronavirus van Jaap van Dissel van het RIVM. Ook Caroline Beentjes van Woonzorggroep Samen en Liane de Haan, directeur-bestuurder ANBO, delen hun bevindingen met de politici. Mark Rutte hield woensdag nog een persconferentie over de coronamaatregelen, hierin ging hij vooral in op de zomervakantie die eraan zit te komen. Kijk donderdag 4 juni vanaf 9.30 uur hierboven LIVE naar de update van het RIVM aan de Tweede Kamer over het coronavirus. Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug over de coronamaatregelen van 3 juni. Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video) Bekijk deze video » Samenvatting persconferentie Mark Rutte: welke maatregelen worden versoepeld? Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar RIVM die Tweede Kamer informeert over coronavirus (4 juni)

Kijk hierboven op donderdag 4 juni vanaf 9.30 uur naar de livestream waarin het RIVM de Kamer bijpraat over het coronavirus.

Donderdag 4 juni wordt de Tweede Kamer weer geïnformeerd over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. Hiervoor nemen onder anderen het RIVM het woord.

Op vakantie in de coronacrisis?
De Tweede Kamer krijgt een briefing over de laatste ontwikkelingen van het coronavirus van Jaap van Dissel van het RIVM. Ook Caroline Beentjes van Woonzorggroep Samen en Liane de Haan, directeur-bestuurder ANBO, delen hun bevindingen met de politici. Mark Rutte hield woensdag nog een persconferentie over de coronamaatregelen, hierin ging hij vooral in op de zomervakantie die eraan zit te komen.

Kijk donderdag 4 juni vanaf 9.30 uur hierboven LIVE naar de update van het RIVM aan de Tweede Kamer over het coronavirus.

Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug over de coronamaatregelen van 3 juni.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar RIVM die Tweede Kamer informeert over coronavirus (4 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV