Zien: Belleman vindt dat Peter R. de Vries verschillende petten draagt: ''Daar komt hij mee in de knoei''

Zien: Belleman vindt dat Peter R. de Vries verschillende petten draagt: ''Daar komt hij mee in de knoei''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Peter Plasman waren donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over de verdediging van kroongetuige Nabil B. in het Marengoproces.

Kritiek op Peter R. de Vries
Vandaag maakte Peter R. de Vries bekend dat hij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op wil volgen. Belleman vindt het een lastige situatie. ''Ik vind het moeilijk dat hij allemaal verschillende petten op heeft.'', vertelt de rechtbankverslaggever. Volgens haar zou De Vries hiermee behoorlijk in de knoei kunnen komen.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Belleman vindt dat <em>Peter R. de Vries</em> verschillende petten draagt: ''Daar komt hij mee in de knoei'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Peter Plasman waren donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over de verdediging van kroongetuige Nabil B. in het Marengoproces. Kritiek op Peter R. de VriesVandaag maakte Peter R. de Vries bekend dat hij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op wil volgen. Belleman vindt het een lastige situatie. ''Ik vind het moeilijk dat hij allemaal verschillende petten op heeft.'', vertelt de rechtbankverslaggever. Volgens haar zou De Vries hiermee behoorlijk in de knoei kunnen komen. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Beau: bekijk hier wat er gebeurt als het OM het besluit van Peter R. de Vries niet goedkeurt Bekijk deze video » Op1 gemist? Peter Plasman over besluit Peter R. de Vries: ''Ik heb met verbazing zitten kijken'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Belleman vindt dat Peter R. de Vries verschillende petten draagt: ''Daar komt hij mee in de knoei''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Belleman vindt dat Peter R. de Vries verschillende petten draagt: ''Daar komt hij mee in de knoei'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV