Vermeende moordenaar van Madeleine McCann Christian Brückner (43) opgepakt: "Geen hard bewijs"

Vermeende moordenaar van Madeleine McCann Christian Brückner (43) opgepakt: "Geen hard bewijs"

In Duitsland is de vermeende moordenaar van Madeleine McCann aangehouden: Christian Brückner (43) uit Braunschweig. Er druppelen steeds meer details binnen over de persoon die verdacht wordt en de Britse media zijn daardoor in rep en roer.

Geen hard bewijs
Bij RTL Boulevard hebben ze het uitgebreid over de langlopende zaak. John van den Heuvel vertelt vrijdag 5 juni dat er geen hard bewijs is, en snapt dat Duitsland de bevolking nog om meer tips vraagt betreft de Madeleine McCann-zaak.

Vermeende moordenaar van Madeleine McCann <em>Christian Brückner (43)</em> opgepakt: &quot;Geen hard bewijs&quot; In Duitsland is de vermeende moordenaar van Madeleine McCann aangehouden: Christian Brückner (43) uit Braunschweig. Er druppelen steeds meer details binnen over de persoon die verdacht wordt en de Britse media zijn daardoor in rep en roer. Geen hard bewijsBij RTL Boulevard hebben ze het uitgebreid over de langlopende zaak. John van den Heuvel vertelt vrijdag 5 juni dat er geen hard bewijs is, en snapt dat Duitsland de bevolking nog om meer tips vraagt betreft de Madeleine McCann-zaak. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over de vermeende moordenaar van Madeleine McCann. Bekijk ook Vermoordde 43-jarige man Madeleine McCann? "Duidelijk dat hij iets heeft gedaan" (video) Bekijk deze video » Video: Dit is het verhaal rond de vermissing van Madeleine McCann Bekijk deze video »
TV :
Vermeende moordenaar van Madeleine McCann Christian Brückner (43) opgepakt: "Geen hard bewijs"

Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over de vermeende moordenaar van Madeleine McCann.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vermeende moordenaar van Madeleine McCann Christian Brückner (43) opgepakt: "Geen hard bewijs" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV