Zien: The Voice Kids finalisten van 2020 reageren op bijzondere boodschap van BN'ers

Zien: The Voice Kids finalisten van 2020 reageren op bijzondere boodschap van BN'ers

Na een lange strijd is eindelijk bekend wie de winnaar van The Voice Kids 2020 is geworden! De 15-jarige rockabilly Dax gaat er met de titel vandoor. Niet alleen zijn look, maar ook zijn stem was overtuigend genoeg om de mensen thuis massaal te laten stemmen.

Bijzondere video's
De vier finalisten kregen voordat ze aan hun laatste avontuur begonnen nog een bijzondere persoonlijke boodschap. Zo kwam rapper Snelle voorbij, maar ook zangeres Maan, Edsilia Rombley en Douwe Bob. Bekijk alle videoboodschappen in de video van The Voice Kids hieronder.

Zien: <em>The Voice Kids</em> finalisten van 2020 reageren op bijzondere boodschap van BN'ers Na een lange strijd is eindelijk bekend wie de winnaar van The Voice Kids 2020 is geworden! De 15-jarige rockabilly Dax gaat er met de titel vandoor. Niet alleen zijn look, maar ook zijn stem was overtuigend genoeg om de mensen thuis massaal te laten stemmen. Bijzondere video'sDe vier finalisten kregen voordat ze aan hun laatste avontuur begonnen nog een bijzondere persoonlijke boodschap. Zo kwam rapper Snelle voorbij, maar ook zangeres Maan, Edsilia Rombley en Douwe Bob. Bekijk alle videoboodschappen in de video van The Voice Kids hieronder. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH The Voice Kids: bekijk het optreden van Sham met Joyful Joyful (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Dax met Nice To Meet Ya (Finale) Bekijk deze video » Zien: finalisten van The Voice Kids zingen Sky Full Of Stars (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Jasmijn met If The World Was Ending (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Rogier met The Last Time (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk hier het gastoptreden van Duncan Laurence met Someone Else (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale) Bekijk deze video »
The Voice :
Zien: The Voice Kids finalisten van 2020 reageren op bijzondere boodschap van BN'ers

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: The Voice Kids finalisten van 2020 reageren op bijzondere boodschap van BN'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV