Heftige beelden: dronken vrouw ligt knock-out op straat in Best na ongeluk

Heftige beelden: dronken vrouw ligt knock-out op straat in Best na ongeluk

Heftige beelden: <em>dronken vrouw</em> ligt knock-out op straat in Best na ongeluk De horecazaken in Nederland zijn weer geopend en dat werd door twee vrouwen in het Brabantse Best gevierd met een flinke teug drank. Vervolgens stapten ze doodleuk de auto in, maar daarmee knalden ze tegen een lantaarnpaal. De bestuurder werd aangehouden door de politie en ondertussen lag haar vriendin knock-out op straat. Daar moest een ambulance voor komen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde: "Hij is dronken volgens mij" Bekijk deze video » Tokidoki: Paulien Cornelisse praat met dronken 'loonslaven' in Japan Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De horecazaken in Nederland zijn weer geopend en dat werd door twee vrouwen in het Brabantse Best gevierd met een flinke teug drank. Vervolgens stapten ze doodleuk de auto in, maar daarmee knalden ze tegen een lantaarnpaal. De bestuurder werd aangehouden door de politie en ondertussen lag haar vriendin knock-out op straat. Daar moest een ambulance voor komen.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: dronken vrouw ligt knock-out op straat in Best na ongeluk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier