Beau gemist? Jaïr Ferwerda polst mogelijke lijsttrekkers voor het CDA

Beau gemist? Jaïr Ferwerda polst mogelijke lijsttrekkers voor het CDA

Hieronder zie je een fragment uit Beau van dinsdag 16 juni 2020. Je kunt hier de hele aflevering van Beau terugkijken.

Er moet een nieuwe lijsttrekker voor het CDA gevonden worden. Met onder meer Hugo de Jonge en Mona Keizer zijn er genoeg kandidaten die die functie prima kunnen vervullen. Jaïr Ferwerda gaat in Den Haag naar hen op zoek en polst ook nog andere potentiële lijsttrekkers voor het CDA.

Beau is elke werkdag rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Heb je Beau gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jaïr Ferwerda polst mogelijke lijsttrekkers voor het <em>CDA</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van dinsdag 16 juni 2020. Je kunt hier de hele aflevering van Beau terugkijken. Er moet een nieuwe lijsttrekker voor het CDA gevonden worden. Met onder meer Hugo de Jonge en Mona Keizer zijn er genoeg kandidaten die die functie prima kunnen vervullen. Jaïr Ferwerda gaat in Den Haag naar hen op zoek en polst ook nog andere potentiële lijsttrekkers voor het CDA. Beau is elke werkdag rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Heb je Beau gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? John van den Heuvel over de verdachten van aanslag Telegraafgebouw Bekijk deze video » Beau gemist? Dinand Woesthoff na jaren weer dolgelukkig in de muziekstudio Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? Jaïr Ferwerda polst mogelijke lijsttrekkers voor het CDA


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jaïr Ferwerda polst mogelijke lijsttrekkers voor het CDA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV