Beau: 'Whatsapp-fraude door callcenters die gegevens van Nederlanders verkopen'

Beau: 'Whatsapp-fraude door callcenters die gegevens van Nederlanders verkopen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de uitzending van Beau op dinsdag 23 juni. Je kunt hier ook de hele Beau-uitzending van 23 juni terugkijken.

De Whatsapp-fraude is enorm toegenomen de laatste tijd, en het is de grote vraag hoe dit komt. Daniël Verlaan vertelt wat zijn bevindingen zijn bij Beau.

'Lijsten op grote schaal verkocht'
“Er worden op grote schaal lijsten verkocht met daarin de gegevens van heel veel Nederlanders. En die lijsten komen uit callcenters”, vertelt Verlaan. “Callcenters hebben ontzettend veel gegevens over ons.”

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: 'Whatsapp-fraude door callcenters die gegevens van Nederlanders verkopen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de uitzending van Beau op dinsdag 23 juni. Je kunt hier ook de hele Beau-uitzending van 23 juni terugkijken. De Whatsapp-fraude is enorm toegenomen de laatste tijd, en het is de grote vraag hoe dit komt. Daniël Verlaan vertelt wat zijn bevindingen zijn bij Beau. 'Lijsten op grote schaal verkocht'“Er worden op grote schaal lijsten verkocht met daarin de gegevens van heel veel Nederlanders. En die lijsten komen uit callcenters”, vertelt Verlaan. “Callcenters hebben ontzettend veel gegevens over ons.” Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Beau terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Tech-journalist Daniël Verlaan over WhatsApp-fraude (video) Bekijk deze video » Jaïr Ferweda ondervraagt Hugo de Jonge: "Geen strijd met Mona Keijzer" (Beau) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: 'Whatsapp-fraude door callcenters die gegevens van Nederlanders verkopen'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau: 'Whatsapp-fraude door callcenters die gegevens van Nederlanders verkopen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV