Concert André Rieu in New York gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert André Rieu in New York gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert André Rieu in New York gemist? Bekijk hier de hele uitzending NPO 1 zendt de komende donderdagen verschillende concerten van violist André Rieu uit. Met vanavond een concert in New York. SwingenAndré Rieu verovert na de wereld ook de harten van de Amerikanen. Met dit concert in een van de mooiste en beroemdste concertzalen in de wereld, Radio City Musc Hall, bewijst de koning van de wals dat hij kan swingen. Gospel ChoirSamen met het wereldberoemde Harlem Gospel Choir, dansen en spelen ze figuurlijk het dak eraf. Rieu sluit samen met zijn Johann Strauss-orkest de Amerikanen in hun hart met andere klassiekers als 'My Way' en 'Oh when the Saints'. Veel aandacht voor André Rieu in Colombiaanse media Bekijk deze video » André Rieu schittert in hilarische video als klusjesman Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

NPO 1 zendt de komende donderdagen verschillende concerten van violist André Rieu uit. Met vanavond een concert in New York.

Swingen
André Rieu verovert na de wereld ook de harten van de Amerikanen. Met dit concert in een van de mooiste en beroemdste concertzalen in de wereld, Radio City Musc Hall, bewijst de koning van de wals dat hij kan swingen.

Gospel Choir
Samen met het wereldberoemde Harlem Gospel Choir, dansen en spelen ze figuurlijk het dak eraf. Rieu sluit samen met zijn Johann Strauss-orkest de Amerikanen in hun hart met andere klassiekers als 'My Way' en 'Oh when the Saints'.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert André Rieu in New York gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV