Papadag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Papadag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Papadag gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Papadag worden opnieuw de levens van zes totaal verschillende vaders getoond. De afleveringen zijn elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 3. Vanaf deze zondag 28 juni kun je het hele seizoen van Papadag kijken op NPO Plus. Problemen en zorgenDe mannen in de serie doen allemaal hun best om het vaderschap te combineren met (ex-)partners, werk en ouders. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen en zorgen, maar die kunnen ze met elkaar delen tijdens hun papadag in het park of bij de zandbak. HuismanIn het nieuwe seizoen gaat de jonge vader Bouzian, alias DJ Bouz, op zoek naar zijn eigen tot nu toe onbekende vader. De werkloze tweede-kans-vader Louis heeft zich al zo'n beetje neergelegd bij zijn rol als huisman en krijgt het druk met zijn oude moeder en zoon uit een eerder huwelijk. Heftige relatieVoor elektricien Ronnie is het moeilijk nu hij niet aan nieuw werk komt en hij worstelt mijn zijn rol als vader en man. De politiek correcte ambtenaar Martijn probeert zijn scheiding te verwerken en gaat een nieuwe heftige relatie aan met een vrouw van zijn theatersportgroepje. GaykoppelHet gaykoppel en wensvaders Thijs en Sadiq staan op het punt vader te worden. Als de baby er is, ontstaat een ingewikkelde situatie met de lesbische moeders van het kind. Papadag seizoen 2 vanaf 28 juni bij NPO 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Papadag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Papadag worden opnieuw de levens van zes totaal verschillende vaders getoond. De afleveringen zijn elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Vanaf deze zondag 28 juni kun je het hele seizoen van Papadag kijken op NPO Plus.

Problemen en zorgen
De mannen in de serie doen allemaal hun best om het vaderschap te combineren met (ex-)partners, werk en ouders. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen en zorgen, maar die kunnen ze met elkaar delen tijdens hun papadag in het park of bij de zandbak.

Huisman
In het nieuwe seizoen gaat de jonge vader Bouzian, alias DJ Bouz, op zoek naar zijn eigen tot nu toe onbekende vader. De werkloze tweede-kans-vader Louis heeft zich al zo'n beetje neergelegd bij zijn rol als huisman en krijgt het druk met zijn oude moeder en zoon uit een eerder huwelijk.

Heftige relatie
Voor elektricien Ronnie is het moeilijk nu hij niet aan nieuw werk komt en hij worstelt mijn zijn rol als vader en man. De politiek correcte ambtenaar Martijn probeert zijn scheiding te verwerken en gaat een nieuwe heftige relatie aan met een vrouw van zijn theatersportgroepje.

Gaykoppel
Het gaykoppel en wensvaders Thijs en Sadiq staan op het punt vader te worden. Als de baby er is, ontstaat een ingewikkelde situatie met de lesbische moeders van het kind.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Papadag gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen