Video: De kettingrukker actief in regio Utrecht, 12 incidenten gemeld

Video: De kettingrukker actief in regio Utrecht, 12 incidenten gemeld

Video: De <em>kettingrukker</em> actief in regio Utrecht, 12 incidenten gemeld Deze week hebben er, op klaarlichte dag, twaalf incidenten plaatsgevonden in de regio Utrecht en Het Gooi. De dader, die al de bijpassende bijnaam "kettingrukker" heeft gekregen, deed steeds hetzelfde: Hij reed op een scooter langs een fietsende of wandelende vrouw en trok de sieraden van de hals van de vrouw of deed daar een poging toe. Bekijk het interview van AD.nl hierboven. Opsporing Verzocht gemist? Marktkoopvrouw uit Gouda bruut overvallen Bekijk deze video » Heftig: Inbraak villa Marco Borsato en zijn moeder: "Dierbare sieraden en peperdure camera" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: De kettingrukker actief in regio Utrecht, 12 incidenten gemeld

Deze week hebben er, op klaarlichte dag, twaalf incidenten plaatsgevonden in de regio Utrecht en Het Gooi. De dader, die al de bijpassende bijnaam "kettingrukker" heeft gekregen, deed steeds hetzelfde: Hij reed op een scooter langs een fietsende of wandelende vrouw en trok de sieraden van de hals van de vrouw of deed daar een poging toe.

Bekijk het interview van AD.nl hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: De kettingrukker actief in regio Utrecht, 12 incidenten gemeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV