Zien: Sacha Baron Cohen haalt grap uit en laat extreemrechtse Amerikanen grof lied zingen

Zien: Sacha Baron Cohen haalt grap uit en laat extreemrechtse Amerikanen grof lied zingen

Acteur Sacha Baron Cohen kennen we allemaal van zijn legendarische creaties Ali G en Borat, waarmee hij in het verleden al keiharde verborgen camera-grappen uithaalde. De Brit heeft opnieuw toegeslagen op een bijeenkomst van een extreemrechtse Amerikaanse beweging. Hij liet de aanwezigen een buitengewoon grof lied over het coronavirus zingen.

Injecteren
In het lied ging het over onder anderen Barack Obama, maar ook journalisten en de media, die hij wilde injecteren met "the Wuhan flu", oftewel het coronavirus. De bijeenkomst was georganiseerd door Three Percenters, een zeer conservatieve en extreemrechtse Amerikaanse groepering. Baron Cohen was natuurlijk gehuld in vermomming, waarmee hij een typische redneck verbeeldde - inclusief tuinbroek.

Bekijk het optreden van Sacha Baron Cohen hieronder.

Zien: <em>Sacha Baron Cohen</em> haalt grap uit en laat extreemrechtse Amerikanen grof lied zingen Acteur Sacha Baron Cohen kennen we allemaal van zijn legendarische creaties Ali G en Borat, waarmee hij in het verleden al keiharde verborgen camera-grappen uithaalde. De Brit heeft opnieuw toegeslagen op een bijeenkomst van een extreemrechtse Amerikaanse beweging. Hij liet de aanwezigen een buitengewoon grof lied over het coronavirus zingen. InjecterenIn het lied ging het over onder anderen Barack Obama, maar ook journalisten en de media, die hij wilde injecteren met "the Wuhan flu", oftewel het coronavirus. De bijeenkomst was georganiseerd door Three Percenters, een zeer conservatieve en extreemrechtse Amerikaanse groepering. Baron Cohen was natuurlijk gehuld in vermomming, waarmee hij een typische redneck verbeeldde - inclusief tuinbroek. Bekijk het optreden van Sacha Baron Cohen hieronder. Bekijk ook Trailer Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan Bekijk deze trailer » Trailer Ali G Indahouse Bekijk deze trailer »
Humor :
Zien: Sacha Baron Cohen haalt grap uit en laat extreemrechtse Amerikanen grof lied zingen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sacha Baron Cohen haalt grap uit en laat extreemrechtse Amerikanen grof lied zingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV