Rapper Diddy verrast jonge ondernemer met cheque van 25.000 dollar (video)

Rapper Diddy verrast jonge ondernemer met cheque van 25.000 dollar (video)

Sean Combs, beter bekend als rapper Diddy, heeft een jonge ondernemer bijzonder blij gemaakt. De 14-jarige Trey Brown heeft zijn eigen kledingmerk opgezet en Diddy is zijn grote voorbeeld. De rapper verrast voor Brown The Ellen Show tijdens een interview met een cheque van 25.000 dollar.

Bekijk de beelden van de verrassing van Diddy hieronder in de video van The Ellen Show.

Rapper <em>Diddy</em> verrast jonge ondernemer met cheque van 25.000 dollar (video) Sean Combs, beter bekend als rapper Diddy, heeft een jonge ondernemer bijzonder blij gemaakt. De 14-jarige Trey Brown heeft zijn eigen kledingmerk opgezet en Diddy is zijn grote voorbeeld. De rapper verrast voor Brown The Ellen Show tijdens een interview met een cheque van 25.000 dollar. Bekijk de beelden van de verrassing van Diddy hieronder in de video van The Ellen Show. Bekijk ook Zie hoe Lil' Kleine €10.000 verliest na weddenschap in Parijs Bekijk deze video » Mishandelde Aziatische jongen in de watten gelegd door rapper Lexxxus (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Rapper Diddy verrast jonge ondernemer met cheque van 25.000 dollar (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Diddy verrast jonge ondernemer met cheque van 25.000 dollar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV