Dinsdag te gast bij Op1: Maurice de Hond en Andreas Voss in debat over 1,5 meter

Dinsdag te gast bij Op1: Maurice de Hond en Andreas Voss in debat over 1,5 meter

Vanavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana Op1. Bekijk hieronder wie er vanavond te gast zijn.

De gasten in Op1 - dinsdag 30 juni

  • Het Openbaar Ministerie eist 24 jaar cel en tbs tegen Thijs H. voor de moord op drie wandelaars in mei vorig jaar.Saskia Belleman, rechtbankverslaggever van De Telegraaf, was vandaag in de rechtbank van Maastricht en vertelt in Op1 over de strafeis van het OM.

  • Vanavond in een anderhalve meter debat: drs.Maurice de Hond en dr.Andreas Voss, hoogleraar infectiepreventie en lid van het OMT.

  • IC-arts Diederik Gommers en IC-verpleegkundige Rowan Marijnissen zijn te gast in Op1 om te praten over het rapport ‘Opschaling Covid-19,’ dat de reguliere zorg en genoeg bedden op de intensive cares moet garanderen.

  • Ouders die thuis hun ernstig zieke kind verplegen maken zich grote zorgen, omdat het bedrag dat zij hier maandelijks voor krijgen wordt gekort of zelfs wegvalt. Dit lagere persoonsgebonden budget (PGB) is ontstaan doordat zorg die eerst vergoed werd, nu onder normale ouderlijke zorg valt.Felasja Maurer en Franke Telgenhof maken allebei gebruik van een PGB om de intensieve zorg voor hun kinderen te verlenen. En Vera Hooglugt kent namens belangenvereniging Bvikz veel verhalen van ouders die door het korten van het PGB in de problemen zijn gekomen.

Bekijk hieronder de promo van Op1 dinsdag 30 juni 2020.

Op1 is elke dag rond 22:20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Dinsdag te gast bij <em>Op1</em>: <em>Maurice de Hond</em> en <em>Andreas Voss</em> in debat over <em>1,5 meter</em> Vanavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana Op1. Bekijk hieronder wie er vanavond te gast zijn. De gasten in Op1 - dinsdag 30 juni Het Openbaar Ministerie eist 24 jaar cel en tbs tegen Thijs H. voor de moord op drie wandelaars in mei vorig jaar.Saskia Belleman, rechtbankverslaggever van De Telegraaf, was vandaag in de rechtbank van Maastricht en vertelt in Op1 over de strafeis van het OM. Thijs H. was benieuwd hoe het voelt om 'iemand aan zijn mes te rijgen' (video) Bekijk deze video » Vanavond in een anderhalve meter debat: drs.Maurice de Hond en dr.Andreas Voss, hoogleraar infectiepreventie en lid van het OMT. ZIEN: Coronaprotest verboden, Black Live Matters toegestaan "Dit is meten met 2 maten" Bekijk deze video » IC-arts Diederik Gommers en IC-verpleegkundige Rowan Marijnissen zijn te gast in Op1 om te praten over het rapport ‘Opschaling Covid-19,’ dat de reguliere zorg en genoeg bedden op de intensive cares moet garanderen. Maurice de Hond: "Er komt absoluut geen tweede golf, er wordt angst gezaaid" Bekijk deze video » Ouders die thuis hun ernstig zieke kind verplegen maken zich grote zorgen, omdat het bedrag dat zij hier maandelijks voor krijgen wordt gekort of zelfs wegvalt. Dit lagere persoonsgebonden budget (PGB) is ontstaan doordat zorg die eerst vergoed werd, nu onder normale ouderlijke zorg valt.Felasja Maurer en Franke Telgenhof maken allebei gebruik van een PGB om de intensieve zorg voor hun kinderen te verlenen. En Vera Hooglugt kent namens belangenvereniging Bvikz veel verhalen van ouders die door het korten van het PGB in de problemen zijn gekomen. Thijs H. hoort strafeis van 24 jaar cel en tbs van Openbaar Ministerie (video) Bekijk deze video » Bekijk hieronder de promo van Op1 dinsdag 30 juni 2020. Op1 is elke dag rond 22:20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Dinsdag te gast bij Op1: Maurice de Hond en Andreas Voss in debat over 1,5 meter

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag te gast bij Op1: Maurice de Hond en Andreas Voss in debat over 1,5 meter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV