Bekijk LIVE: Nationale Herdenking Slavernijverleden op Keti Koti

Bekijk LIVE: Nationale Herdenking Slavernijverleden op Keti Koti

Bekijk LIVE: Nationale Herdenking Slavernijverleden op <em>Keti Koti</em> Bekijk het verslag van de Nationale Herdenking Slavernijverleden, die woendag 1 juli om 13:00 uur begon, hierboven terug. Vandaag is het Keti Koti, de dag waarop de afschaffing van de slavernij door Nederland gevierd wordt. Normaal gesproken zijn er bij de Nationale Herdenking Slavernijverleden veel mensen aanwezig, maar dit jaar kan dat door de coronamaatregelen niet. Toch wordt er door de NOS uitgebreid stilgestaan bij deze bjizondere dag en geven onder meer Femke Halsema en Typhoon een toespraak. Bekijk het verslag van de NOS van de Nationale Herdenking Slavernijverleden hierboven terug. Bekijk ook Zien: Jeangu Macrooy herdenkt afschaffing slavernij met dit filmpje Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy over Keti Koti, de afschaffing slavernij Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: Nationale Herdenking Slavernijverleden op Keti Koti

Bekijk het verslag van de Nationale Herdenking Slavernijverleden, die woendag 1 juli om 13:00 uur begon, hierboven terug.

Vandaag is het Keti Koti, de dag waarop de afschaffing van de slavernij door Nederland gevierd wordt. Normaal gesproken zijn er bij de Nationale Herdenking Slavernijverleden veel mensen aanwezig, maar dit jaar kan dat door de coronamaatregelen niet. Toch wordt er door de NOS uitgebreid stilgestaan bij deze bjizondere dag en geven onder meer Femke Halsema en Typhoon een toespraak.

Bekijk het verslag van de NOS van de Nationale Herdenking Slavernijverleden hierboven terug.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: Nationale Herdenking Slavernijverleden op Keti Koti of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV