Talkshow M gemist? Talitha Muusse ontketent revolutie: elke maand overleg met kabinet

Talkshow M gemist? Talitha Muusse ontketent revolutie: elke maand overleg met kabinet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele aflevering van M terugkijken op Gids.tv.

Talitha Muusse is de afgelopen maanden regelmatig aangeschoven bij M om te praten over de jongerenrevolutie die ze wil ontketenen. Het wordt volgens haar veel belangrijker om als regering naar de jongeren in de samenleving te luisteren, want zij zijn de "stakeholders". Ze heeft nu een belangrijke overwinning behaald: elke maand is er een overleg tussen het kabinet en een aantal jongeren.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em> gemist? Talitha Muusse ontketent revolutie: elke maand overleg met kabinet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 1 juli. Je kunt ook de hele aflevering van M terugkijken op Gids.tv. Talitha Muusse is de afgelopen maanden regelmatig aangeschoven bij M om te praten over de jongerenrevolutie die ze wil ontketenen. Het wordt volgens haar veel belangrijker om als regering naar de jongeren in de samenleving te luisteren, want zij zijn de "stakeholders". Ze heeft nu een belangrijke overwinning behaald: elke maand is er een overleg tussen het kabinet en een aantal jongeren. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Kwijtschelden schulden in ruil voor corona-idee? Bekijk deze video » Talkshow M: jongeren zetten zich keihard in voor hun generatie (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Talitha Muusse ontketent revolutie: elke maand overleg met kabinet

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Talitha Muusse ontketent revolutie: elke maand overleg met kabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV