Speciaal moment voor Renate Gerschtanowitz: "Een hoofdstuk afgesloten"

Speciaal moment voor Renate Gerschtanowitz: "Een hoofdstuk afgesloten"

Een emotioneel en bijzonder moment voor moeder Renate Gerschtanowitz. De presentatrice zwaait haar zoon uit die voor de laatste keer naar de basisschool gaat.

Nieuw avontuur
“Laatste rondje schoolplein van de basisschool!”, schrijft ze bij onderstaande foto van haar zoon. “Een hoofdstuk afgesloten en op naar nieuw avontuur. Kan iemand de slow motion knop indrukken want dit gaat mij even te hard…”, sluit ze haar berichtje op Instagram af.

Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment met Renate over haar gezinsleven.

Speciaal moment voor <em>Renate Gerschtanowitz</em>: &quot;Een hoofdstuk afgesloten&quot; Een emotioneel en bijzonder moment voor moeder Renate Gerschtanowitz. De presentatrice zwaait haar zoon uit die voor de laatste keer naar de basisschool gaat. Nieuw avontuur“Laatste rondje schoolplein van de basisschool!”, schrijft ze bij onderstaande foto van haar zoon. “Een hoofdstuk afgesloten en op naar nieuw avontuur. Kan iemand de slow motion knop indrukken want dit gaat mij even te hard…”, sluit ze haar berichtje op Instagram af. Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment met Renate over haar gezinsleven.
Entertainment :
Speciaal moment voor Renate Gerschtanowitz: "Een hoofdstuk afgesloten"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Speciaal moment voor Renate Gerschtanowitz: "Een hoofdstuk afgesloten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV