Jandino Asporaat flink aan het trainen geslagen na heropening sportschool (video)

Jandino Asporaat flink aan het trainen geslagen na heropening sportschool (video)

Niet alleen Arie Boomsma en Najib Amhali vinden het fijn dat de sportscholen weer open zijn. Ook comedian Jandino Asporaat vindt het prettig om zijn spierballen weer op te pompen. Bas Smit, Rolf Sanchez en Fernando Halman reageren onder de video waarin Jandino flink zijn armen aan het trainen is.

De sportscholen zijn sinds gisteren, woensdag 1 juli, weer geopend naar 3,5 maand gesloten te zijn geweest vanwege corona. Deze sportschool opende zelfs al middernacht haar deuren voor de sportleden.

Bekijk hieronder de video waarin Jandino hard aan het trainen is in de sportschool.

<em>Jandino Asporaat</em> flink aan het trainen geslagen na <em>heropening sportschool</em> (video) Niet alleen Arie Boomsma en Najib Amhali vinden het fijn dat de sportscholen weer open zijn. Ook comedian Jandino Asporaat vindt het prettig om zijn spierballen weer op te pompen. Bas Smit, Rolf Sanchez en Fernando Halman reageren onder de video waarin Jandino flink zijn armen aan het trainen is. De sportscholen zijn sinds gisteren, woensdag 1 juli, weer geopend naar 3,5 maand gesloten te zijn geweest vanwege corona. Deze sportschool opende zelfs al middernacht haar deuren voor de sportleden. Bekijk hieronder de video waarin Jandino hard aan het trainen is in de sportschool. Bekijk ook Heropening sportscholen: Arie Boomsma deelt vrolijke beelden vanuit Vondelgym Bekijk deze video » Sportieve Najib Amhali dolgelukkig met heropening sportscholen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat flink aan het trainen geslagen na heropening sportschool (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier